Tegalit STAR Tetőcserép - Az innovatív megoldás a hosszú élettartamú tetőfedésre - Építők oldala

A Bramac Tegalit STAR tetőcserép szendvicstechnológiával készül, amely tökéletesen sima, fényes cserépfelületet eredményez, hosszan tartó védelmet biztosítva a szennyeződésekkel és az időjárási hatásokkal szemben.

Tegalit STAR Tetőcserép – Az innovatív megoldás a hosszú élettartamú tetőfedésre

Ha új tető fedésére gondolunk, akkor az egyik legjobb választás lehet a Bramac Tegalit STAR tetőcserép. Az egyedülálló szendvicstechnológiának köszönhetően ez a tetőcserép magas minőséget és tartósságot kínál a tetőfedés terén. Ez a tetőcserép egy olyan termék, amely a Bramac cég BMI STAR kategóriájába tartozik. A tetőcserép nagyobb szemcsés betoncserép testjét és a felületi festékréteget egy finom szemcseszerkezetű cementpép réteggel összekapcsolják. Ez a réteg megbízhatóan eltömíti a nyitott pórusokat, és egy tökéletesen sima, fényes cserépfelületet eredményez. Az így létrejövő felület kiváló védelmet nyújt a szennyeződésekkel és az időjárási hatásokkal szemben, és hosszú élettartamú védelmet biztosít a tetőnek.

A Tegalit STAR tetőcserép az orr-részét is ugyanolyan felületkezeléssel látják el, mint a tetőcserép felületét, ami Magyarországon egyedülálló. Ez azt jelenti, hogy az orr-rész is rendkívül sima és fényes, és ugyanolyan védelmet nyújt a szennyeződésekkel és az időjárási hatásokkal szemben, mint a tetőcserép többi része. Kiváló választás lehet minden olyan építkezés esetében, ahol tartós, magas minőségű és esztétikus tetőfedésre van szükség. A tetőcserép nem csak a kiváló minősége miatt vonzó, hanem azért is, mert könnyen felszerelhető és könnyen karbantartható. A Tegalit STAR tetőcserép nagyon ellenálló az UV-sugárzásnak és a környezeti hatásoknak, így hosszú élettartamot biztosít a tetőnek.

Category

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük