URSA SF 34 - A könnyen beépíthető ásványgyapot hőszigetelő - Építők oldala

Az URSA SF 34 egy nyomással nem terhelhető, könnyen vágható ásványgyapot, mely alacsony hővezetési tényezőjének köszönhetően kiválóan alkalmas passzívházak hőszigetelésére. Használható tetőtér beépítésre, könnyűszerkezetes épületeknél, álmennyezeteknél, akusztikai szigeteléseknél, és még sok más helyen.

URSA SF 34 – A könnyen beépíthető ásványgyapot hőszigetelő

Az URSA SF 34 egy fantasztikus választás, ha minőségi hőszigetelésre van szükségünk otthonunkban vagy irodánkban. Ez az ásványgyapot könnyen vágható és beépíthető, öntartó és csupasz tekercses termék, amelyet nem terhelhetünk meg nyomással. Az alacsony hővezetési tényezőjének köszönhetően az URSA SF 34 kiválóan alkalmas passzívházak hőszigetelésére.

Az URSA SF 34 széles körben felhasználható, ideális választás tetőtér beépítésekhez, könnyűszerkezetes épületekhez, nem terhelhető gerendás födémekhez, álmennyezetekhez és akusztikai szigetelésekhez, mint például klímacsatornákhoz, födémekhez és falakhoz.

Ha minőségi hőszigetelésre van szükséged, az URSA SF 34 egy fantasztikus választás. könnyen vágható, könnyen beépíthető és nagyon hatékony. Ráadásul nem terhelhető nyomással, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig megbízhatóan működni fog.

Category

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük