BACHL Nikecell EPS 80H - Hatékony homlokzat hőszigetelés - Építők oldala

A BACHL Nikecell EPS 80H keményhab lemez tökéletes választás az új és régi épületek gazdaságos hőszigetelésére. Csiszolható felülettel, könnyen vágva és lépcsős élképzéssel rendelkezik, hogy a legjobb tapadást és hőhídmentes elemcsatlakozást biztosítsa.

BACHL Nikecell EPS 80H – Hatékony homlokzat hőszigetelés

Az épületek hőszigetelése egyre fontosabbá válik az energiatakarékosság és a fenntarthatóság érdekében. A homlokzat hőszigetelése különösen fontos, mivel itt a legnagyobb a hőveszteség. Azonban a megfelelő hőszigetelő anyag kiválasztása nem mindig egyszerű feladat.

A BACHL Nikecell EPS 80H homlokzat hőszigetelésére kifejlesztett, pihentetett expandált polisztirol keményhab lemez ideális megoldás az új és régi épületek gazdaságos hőszigetelésére. A lapok csiszolható felülettel rendelkeznek, így könnyen lehet létrehozni a tökéletesen sík felületet, amely biztosítja a hatékony hőszigetelést.
A lapok könnyen és pontosan vághatók melegített fém huzallal, így lehetővé teszik a precíz méretek és formák kialakítását. A lépcsős élképzés lehetővé teszi a pontosabb és hőhídmentes elemcsatlakozást, így még hatékonyabbá teszi az épület hőszigetelését.

A BACHL Nikecell EPS 80H lapok kedvező tapadást biztosítanak a legtöbb ragasztó esetében, így könnyen és gyorsan telepíthetők. Alacsony testsűrűségük miatt könnyen mozgathatók, ami megkönnyíti a munkafolyamatokat.

Végső soron a BACHL Nikecell EPS 80H lapok megfelelő hőszigetelést biztosítanak az épületek számára, ami hosszú távon segít az energiafogyasztás csökkentésében és az energiahatékonyság javításában. Ezek az előnyök pedig nem csak az épület tulajdonosát, hanem az egész bolygót érintik.

Category

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük