Leier Taverna Gigant térkő - Stabil és csúszásmentes felület - Építők oldala

A Leier Taverna Gigant térkő stabil felülete és szűk fugái garantálják a burkolt felület biztonságos, valamint csúszásmentes használatát, akár tűsarkú cipővel is. A kvarchomok kopóréteggel rendelkező térkő személyautós forgalomra is alkalmas.

Leier Taverna Gigant térkő – Stabil és csúszásmentes felület

Ha olyan térkőre van szükséged, ami stabil és biztonságos, akkor a Leier Taverna Gigant térkőt neked találták ki. Ez a térkő kiváló minőségű, és számos előnnyel rendelkezik. A Leier Taverna Gigant térkő nagyon stabil, és szűk fugái garantálják a burkolt felület biztonságos, valamint csúszásmentes használatát, akár tűsarkú cipővel is. A térkő felülete még vizes és nedves állapot esetén is csúszásbiztos. Tehát, ha esős időben vagy télen használod a teraszodat, ahol a térkő van lerakva, nem kell aggódnod a csúszásveszély miatt.

A Taverna térkő vegyes méretű, kombi térkő, ami azt jelenti, hogy a kőkockák eltérő méretűek, és így egységes, szép burkolatot lehet vele kialakítani. Egy raklapon 12 m2 térkő található, ami megkönnyíti a számításokat és a beszerzést. A Gigant térkő színe beige-barna, ami természetes hatást kelt és remekül illeszkedik a környezetbe. Ez a térkő N+F kialakítású távtartó elemekkel van ellátva, így könnyen és pontosan lehet lerakni, ami csökkenti a burkolási időt és a költségeket. A Taverna Gigant térkő személyautós forgalomra is alkalmas, így akár az autóbeállóban is használhatod. A kvarchomok kopóréteggel rendelkezik, ami biztosítja a tartósságát, és így hosszú élettartammal rendelkezik.

Összességében a Leier Taverna Gigant térkő egy kiváló minőségű burkolóelem, ami stabil, csúszásmentes, személyautós forgalomra is alkalmas, és tartós. Ha szeretnél szép, biztonságos és hosszú élettartamú burkolatot, válaszd ezt a térkövet.

Category
Tags

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük