Miért érdemes Bakonytherm 38 NF csiszolt téglát és ragasztóhabot használni? - Építők oldala

A Bakonytherm 38 NF csiszolt tégla és ragasztóhab kombinációja egy kiváló megoldás a falazáshoz. A csiszolt tégla könnyen illeszkedik a falakhoz, így a falazás gyorsabb és egyszerűbb.

Miért érdemes Bakonytherm 38 NF csiszolt téglát és ragasztóhabot használni?

A Bakonytherm 38 NF csiszolt tégla és ragasztóhab kombinációja egy kiváló megoldás a falazáshoz. A csiszolt tégla könnyen illeszkedik a falakhoz, így a falazás gyorsabb és egyszerűbb. A ragasztóhab pedig erős és tartós kötést biztosít a téglák között, így a falazat stabilabb és tartósabb lesz. A tégla és ragasztóhab kombinációja kiváló minőségű anyagokból készül, így a falazat hosszú élettartamot biztosít.

A Bakonytherm 38 NF csiszolt tégla és ragasztóhab segítségével a ház energiahatékonysága jelentősen javítható. A tégla és ragasztóhab kombinációja különösen hatékony a hőszigetelésben, mivel a tégla és a ragasztóhab közötti rések kis méretűek, így a hő nem tud könnyen átjutni.

Dryfix extra ragasztóhabnak köszönhetően már nem kell attól tartanunk, hogy a hideg időjárás miatt nem tudunk falat építeni. Ez az extra kötőanyag ugyanis olyan speciális kapcsolatot biztosít a falazóelemmel, hogy akár mínusz öt fokos hőmérsékleten is alkalmazhatjuk.

Nem kell már külön célszerszámot használnunk ahhoz, hogy felvigyük és elsimítsuk a kötőanyagot a falazat közötti sorokban. A ragasztó egyszerűen kerül egy flakonba, és egy kis kifújópisztollyal kényelmesen felvihető. Emellett a tisztítása is egyszerű, csak ki kell fújni a készüléket egy tisztítófolyadékkal.

Category

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük