Porotherm 20 N+F tégla - Ideális megoldás sor- és ikerházak magas léghanggátlási igényű falainak építésére - Építők oldala

A Porotherm 20 N+F tégla természetes alapanyagokból készül, jól vakolható és nem éghető. Ideális megoldás a sor- és ikerházak magas léghanggátlási igényű falainak építésére. Olvassa el cikkünket a további részletekért.

Porotherm 20 N+F tégla – Ideális megoldás sor- és ikerházak magas léghanggátlási igényű falainak építésére

A Porotherm 20 N+F tégla tökéletes választás a magasabb léghanggátlási igényeknek megfelelő falak építéséhez sor- és ikerházakban. Ez a termék kizárólag 20 cm vastag válaszfal építésére alkalmas, de biztosítja a megbízható és stabil elválasztást a lakóterek között.

A Porotherm tégla hagyományos technológiával falazható, és 46 dB-es hanggátlása jó eredményt nyújt. Ez a tégla ideális megoldás a nem teherhordó, kettős lakáselválasztó falak építésére, amelyek magasabb hanggátlási igényeket támasztanak.

Az előnyei között említhető, hogy a tégla segítségével takarékosan használható a lakóterület, valamint természetes alapanyagokból készül, így jól vakolható. Ezen felül, nem éghető, ami biztonságosabbá teszi a lakóépületeket.

A Porotherm 20 N+F tégla falazóelemet hagyományos falazóhabarccsal lehet használni. Ez a tégla termék számos előnnyel rendelkezik, ami miatt az építőiparban egyre népszerűbb választásnak számít. Ha Ön is hasonló építkezést tervez, érdemes megfontolnia a Porotherm 20 N+F felhasználását a megfelelő falak kialakításához.

Category

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük