Sakret BK Pórusbeton falazóhabarcs - Gyárilag előkevert ragasztó pórusbeton építőelemekhez - Építők oldala

A Sakret BK Pórusbeton falazóhabarcs ideális megoldás pórusbeton és kerámia építőelemekhez. Hidraulikus kötésű, fagyálló és nem éghető habarcs, amely egyszerűen felhordható, hogy időt és pénzt takarítson meg az építkezésen.

Sakret BK Pórusbeton falazóhabarcs – Gyárilag előkevert ragasztó pórusbeton építőelemekhez

A Sakret BK Pórusbeton falazóhabarcs egy gyárilag előkevert cement kötésű habarcs, amelyet pórusbeton építőelemek ragasztására használnak. Emellett alkalmas kerámia falazóelemek vékonyágyú falazásához, valamint pórus lezáráshoz és felületkiegyenlítéshez 3-5 mm rétegvastagságig gletteléssel.

Ez a falazóhabarcs számos előnnyel rendelkezik, ami miatt ideális megoldás lehet az építkezések során. Elsődlegesen, mind külső, mind belső térben használható, így az építkezések számos területén alkalmazható. Emellett nagyon jó tapadású, ami azt jelenti, hogy hatékonyan rögzíti az építőelemeket. A Sakret BK habarcs hidraulikus kötésű, ami azt jelenti, hogy víz hozzáadásával keményedik ki, és nagyon stabil kötést eredményez. A habarcs fagyálló, így akár hidegebb környezetben is használható. Ezenkívül a Sakret BK habarcs nem éghető, ami biztonságosabbá teszi az építkezést.

Összefoglalva, a Sakret BK Pórusbeton falazóhabarcs egy nagyon jó választás lehet az építkezések során. Sok előnye van, beleértve a jó tapadást, hidraulikus kötést, fagyállóságot és nem éghetőséget. Emellett finom állagú és könnyen feldolgozható, ami jelentősen csökkentheti az építkezés időigényét és költségeit. Ha pórusbeton építőelemeket használ az építkezés során, a Sakret BK habarcs egy erős és hatékony ragasztóanyag lehet.

Category

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük