Velux tetőkibúvó ablakok vásárlása - Építők oldala

A Velux tetőkibúvó ablakokat könnyű és egyszerűen beépíteni, és rendkívül tartósak is.

Velux tetőkibúvó ablakok vásárlása

A Velux tetőkibúvó ablakok olyan ablakok, amelyeket tetőtérbe szerelnek, és amelyek kibújnak a tetősíkból. A Velux cég, amely 1941-ben alapította a tetőablakok gyártását Dániában, a tetőkibúvó ablakokat is gyártja. A Velux tetőkibúvó ablakokat külső és belső oldalon is lehet nyitni, így a szellőztetés és a természetes fény beáramlása is garantált. Az ablakokat különböző méretben és formában is kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a saját tetőtérbe való ablakot. A Velux tetőkibúvó ablakokat különböző anyagokból is elkészítik, így lehet választani fa, alumínium vagy PVC kivitel közül is.

A Velux tetőkibúvó ablakokat könnyű és egyszerűen beépíteni, és rendkívül tartósak is. A Velux cég számos kiegészítőt is kínál a tetőkibúvó ablakokhoz, így például redőnyt, szúnyoghálót és árnyékolót is lehet vásárolni hozzájuk. A tetőkibúvó ablakok, különösen a Velux márka esetében, nagyon jó választás lehet, ha tetőtérbe szeretnénk ablakot szerelni, mert nagyon jó minőségűek, sokféle kivitelben és kiegészítőkkel is rendelkeznek. Emellett a kibúvó rész lehetővé teszi a kültéri kilátást, illetve növeli a természetes fény beáramlását, ami jó hatással lehet az életminőségre és a tetőtér hasznosítására.

A tőlünk megvásárolt építőanyagok személyesen átvehetőek a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, azonban ha szükséges, a házhoz szállítás is megoldható, igen kedvező áron! Ugyanebben a menüpontban egy űrlap segítségével is felveheti a kapcsolatot velünk, munkatársaink hamar válaszolnak minden megkeresésre.

Category

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük